Josera Help Weight&Diabetic Cat

Наличност:

На склад

SKU: P01010001M0140

Не само ние, хората, страдаме все повече от наднормено тегло, което нерядко се свързва с диабет – то може да засегне и нашите кучета. Ние можем да помогнем при наднормено тегло и диабет: с Josera Help Weight & Diabetic.

Пониженото съдържание на калории и захар в диетичната пълноценна храна е много подходящо за намаляването на теглото. Освен това формулата е богата на фибри, които поддържат нормалното ниво на кръвната захар и освен това допринасят за насищането. Фитогенният комплекс в тази храна се основава на ценните съставки на корена от джинджифил, които могат да стимулират храносмилането и да поддържат нормалната обмяна на веществата. Традиционно джинджифилът се използва при диабет.

Със съобразената с нуждите и вкусна формула на Josera Help Weight & Diabetic, Вашето куче може да отслабне по начин, който е щадящ органите и да достигне идеалното си тегло. Мускулната маса се запазва чрез диетата, докато съставът с намалена захар също подпомага терапията при диабет.

  • Подходяща за диета съобразно нуждите при намаляване на теглото
  • Благодарение на намаленото съдържание на калории и захар може да подпомогне терапията при диабет
  • Богата на фибри: поддържа нормалното ниво на кръвната захар и допринася за ситост въпреки намаленото приемане на калории
  • Фитогенен комплекс: съставките в корена на джинджифила стимулират храносмилането
  • Стимулиране на обмяната на веществата благодарение на високото съдържание на протеини
  • L-карнитинът стимулира метаболизма на мазнините и спомага за поддържането на мускулите

Диетична храна за израснали кучета с наднормено тегло и/или захарен диабет
сушен птичи протеин; Грахово брашно (естествен източник на аминокиселини); ечемик; целулоза; сушени шницели от цвекло (естествен източник на баластни вещества); Хидролизиран птичи протеин; птича мазнина; шрот от рожков; Хидролизирана мая; дрожди; Минерали; Люспи от семената на индийски бял живовляк; риган; джинджифил; розмарин; коприва; бял трън; червена боровинка; Сушено месо от новозеландска зеленоуста мида (Perna canaliculus)

Разфасовка: 400 g

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

 

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт