Josera kitten grainfree

Наличност:

На склад

SKU: P01010001M0139

Малките котенца са големи откриватели, които биха искали по цял ден да играят, да лудуват и да изследват нови за тях неща. А за това се иска доста енергия! И е добре, когато дойде време за хапване да има подръка богата на енергия храна. Josera Kitten без зърно е специално съобразена с потребностите на подрастващите котенца и снабдява вашия малък домашен тигър с всички важни хранителни вещества.

Храната за котенца съдържа голямо количество лесносмилаемо птиче месо и е обогатена с ценно масло от сьомга. Към тях са добавени и специални диетични влакнини, които могат да помогнат срещу образуването на космени топки. Храната за котенца от Josera не съдържа зърно и е с добра поносимост. Тя е подходяща не само за малките котенца, но и техните майки - както преди раждането, така и след него.

Josera Kitten без зърно, накратко:
 

  • Балансирана суха храна за котенца
  • Рецепта богата на енергия и хранителни вещества: идеална за подрастващи котенца, както и за котки-майки по време на бременността и кървенето 
  • Лесносмилаема: приготвена с ценно масло от сьомга голямо количество птиче месо (100г суха храна съответстват на 140 прясно месо)
  • Без зърно: добра поносимост и от котки със съответните алергии
  • Оптимално съотношение протеини/мазнини (36/22%): с 84% дял на животинските протеини в общото протеиново съдържание
  • Рецепта срещу образуване на космени топки: със специални диетични влакнини, може да предотврати образуването на космени топки
  • Чудесна на вкус: приема се много добре от повечето котенца

Разфасовка: 400 g

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

 

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт