Royal Canin Medium Ageing Pouch 10x140g

Мокри храни за здравословно хранене при кучета

Наличност:

На склад

SKU: P01030004M0031

Пълноценна храна за кучета в напреднала възраст от средни породи (от 11 до 25 кг) - над 10 години.

Подходящ за кучета от средни породи на възраст над 10 години, които тежат между 11-25 kg, ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ в сос е специално формулиран с оглед на всички хранителни нужди на кучета като вашето.

ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ в сос съдържа изключителен комплекс от антиоксиданти, които допринасят за неутрализиране ефектите на свободните радикали, за да се поддържа оптимално здравето на вашето куче в напреднала възраст.

EPA и DHA са включени в ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ в сос, за да помогнат за поддържането на здрави стави и кости при кучета от средни породи, които стареят.

Нещо повече, ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ в сос е формулиран със специфични хранителни вещества, които помагат за поддържане на блестяща козина и здрава кожа.

За да се погрижи за индивидуалните предпочитания на всяко куче, ROYAL CANIN® Medium Ageing 10+ се предлага и като суха храна под формата на хрупкави и вкусни гранули. Ако обмисляте смесено хранене, просто следвайте нашите указания за хранене, за да сте сигурни, че вашето куче получава точно количество както мокра, така и суха храна за оптимална полза.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, масла и мазнини, зърнени култури, протеинови екстракти от зеленчуци, продукти с растителен произход, минерали, дрожди, зеленчуци, различни захари, мекотели и ракообразни. ДОБАВКИ (на кг.): Хранителни добавки: Витамин D3: 190IU, E1 (Желязо): 6мг, E2 (Йод): 0,2мг, E4 (Мед): 1,9мг, E5 (Манган): 1,9мг, E6 (Цинк): 19мг - Технологични добавки: Клиноптилолит с утаечен произход: 2г АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 8,0% - Сурови мазнини: 5,5% - Сурова пепел: 1,5% - Сурови влакнини: 0,9% - Влага: 80,5% - EPA и DHA: 0,12%. УКАЗАНИЯ ЗА ХРАНЕНЕ: виж таблицата. За кода на партидата, идентификационния номер на фабриката: вижте на опаковката. Най-добър преди: вижте на опаковката. Да се съхранява на сухо и прохладно място.

Разфасовка: 1.4 kg

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

 

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт