Royal Canin Mother & Babycat Can 195g

Здравословно хранене за котки - продукти в консерва и пауч

Наличност:

На склад

SKU: P01010002M0008

Пълноценна храна за бременни и кърмещи

котки и техните подрастващи котенца ( от 1 до 4 месеца) и в период на отбиване (мус)

ROYAL CANIN® Mother & Babycat ултра мек мус е храна, специално адаптирана да удовлетворява високите енергийни потребности на вашата котка в края на бременността и по време на кърмене. Тя също така е формулирана да има вкусна, мека текстура, която е идеална за храненето на котенца на възраст до 4 месеца.

ROYAL CANIN® Mother & Babycat ултра мек мус съдържа доказан комплекс, включващ витамин С и Е за поддържане на развитието на здрава имунна система.

Тази формула е обогатена с мастни киселини Омега-3 (DHA) за поддържане на развитието на мозъка и стимулиране на здравословния вид на Вашите котенца.

Благодарение на комбинацията от полезни пребиотици (мано-олигозахариди) и високоусвояеми протеини, ROYAL CANIN® Mother & Babycat ултра мек мус също така съдейства за поддържане на здравословен баланс на чревната микробиота (чревната флора) с цел добро храносмилане.

ROYAL CANIN® Mother & Babycat ултра мек мус е храна, която не само лесно се приема от отбиваните котенца, но и помага да се осигури на кърмещата майка вода, от която има нужда за създаването на мляко.

В краткия период от 16 седмици те имат нужда от храна, която е специално адаптирана за удовлетворяване на хранителните им потребности преди следващата фаза на растеж. На този етап можете да преминете към гамата ROYAL CANIN® Kitten, наличнa под формата на сухи гранулирани храни или на мокра храна в пауч със сос или с пастетна текстура.

СЪСТАВ: месо и животински продукти, масла и мазнини, зърнени култури, мляко и млечни продукти, продукти с растителен произход, минерали, дрожди.

ДОБАВКИ: Хранителни добавки: Витамин D3: 120IU, Желязо (3b103): 5мг, Йод (3b202): 0,4мг, Мед (3b405, 3b406): 3,3мг, Манган (3b502, 3b503, 3b504): 1,5мг, Цинк (3b603, 3b605, 3b606): 15мг.АНАЛИТИЧНИ СЪСТАВКИ: Протеин: 10,5% - Сурови мазнини: 5,5% - Сурова пепел: 1,7% - Сурови влакнини: 0,8% - Влага: 78.7%.

Разфасовка: 195 g

Безплатна доставка над 99 лв.Вижте кога

 

Рейтинг и коментари
Оценете продукта
Само регистрирани потребители могат да пишат коментари. Моля, влезте или създайте акаунт